sve kategorije

Početna>O Nama

ŠTO SMO


Terensko guseničarsko vozilo amfibija zajednički je proizvod tvrtke Hi-soon i tvrtke Jonyang. Pružamo OEM i prilagođenu uslugu klijentima koji posluju preko kontinenta. Hunan Hi-Soon opskrbni lanac je poduzeće temeljeno na globalnom tržištu i predano međunarodnoj suradnji s proizvodnim kapacitetima.

Istraživanje i razvoj


Uvoditi novine


S više od 80 godina tehničke akumulacije u dizajniranju i proizvodnji građevinskih strojeva, pomno prati najsuvremenije tehnologije u svijetu i provodio je tehničku suradnju s više sveučilišta. Izgradili smo napredni razvojni sustav i napravili više zapisa u Kini, postali kolijevka kineske inženjerske opreme.

Osiguranje kvalitete


ima cjelovit sustav upravljanja kvalitetom za učinkovit rad
ima cjelovit sustav upravljanja kvalitetom za učinkovit rad

Prošao je certificiranje ISO9001 : 2008 sustava upravljanja kvalitetom koji je proveo Det Norske Veritas (DNV) 1995. Godine 2008. Kultivirao je broj internih revizora kvalitete i provodi drugu internu reviziju svake godine kako bi osigurao učinkovito poslovanje i kontinuirano poboljšanje sustav osiguranja kvalitete tvrtke.

                       

Smjernice za kvalitetu: usmjereno na kupca, prvo na kvaliteti, kontinuirano poboljšanje i težnja ka izvrsnosti

Proizvodna baza


S više od 80 godina uspješnog iskustva u proizvodnji građevinskih strojeva, realizirali smo veliku proizvodnju niza proizvoda, postavili radionice za tehnološki razvoj i dizajn tehnološke opreme, kao i pogone za lijevanje čelika, toplinska obrada i strukturni dijelovi, obrada metala, montaža, premazivanje i napajanje. S više od 1,100 kompleta profesionalne proizvodne opreme, uspostavili smo cjelovit proizvodni i proizvodni sustav i sposobni smo za godišnju proizvodnju od 1,500 kompleta posebne inženjerske opreme.

                       

Korištenjem međunarodne napredne i zrele mehanike, elektronike, hidraulike i upravljačkih tehnologija, kao i inteligencije, informatizacije i mrežne tehnologije, u kombinaciji s izvrsnim sposobnostima u proizvodnji strojeva, pametnom proizvodnjom i ispitivanjem te besprijekornim sustavom kvalitete (certifikat ISO9001: 2008 i GJB9001B: 2009 (kineski vojni standard) sustav upravljanja kvalitetom), naši proizvodi odlikuju se izvrsnim performansama, uštedom energije i okolišem, što može zadovoljiti različite potrebe kupaca.